Pantofi piele naturala fabricati manual in Romania. Modele deosebite dama si barbati - de o calitate superioara - comozi si rezistenti.

Plata si Retur

Shoesvision.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

• Plata in sistem ramburs Prin Curier
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii.
In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

• Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Returnarea Produselor este posibila in Termen de 14 zile calendaristice, de la ridicarea coletului. 

Pentru ca ne dorim ca dumneavoastra sa fiti multumiti de produsele comandate si sa purtati numai ceea ce vi se potriveste, atât ca marime, cât si ca stil, returnarea produselor este gratuita pentru orice comanda, iar procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar sa ne anuntati de intentia de retur pe e-mail, la adresa suport@shoesvision.ro sau la nr de telefon 0756.510.331

Aveti 3 modalitati de compensare a returului si anume:

  1. Schimbul de marime al produsului in cazul in care marimea nu se potriveste in limita stocului disponibil.
  2. Inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.shoesvision.ro.
  3. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia in momentul achizitiei).

In cazul in care optati pentru rambursarea banilor, va rugam sa ne comunicati pe e-mail, la aceeasi adresa, urmatoarele informatii: codul IBAN, de 24 de caractere, precum si numele intreg al titularului cardului. 
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, nu se primesc coletele trimise prin ramburs.

Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor, schimbul de marime sau inlocuirea produsului cu altul  costul acestuia va fi suportat integral de noi(Shoes Vision). Dupa ce ne instiintati de intentia de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare. 

Conditii pentru returnarea produselor:

- Sa ne instiintati prin e-mail, telefon, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse. 
- Produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura , sa nu aibă etichete și/sau accesorii rupte sau care lipsesc, sa nu fie murdare, etc.
- In momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incât sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare. 
- Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat. 

Nota: Va recomandam sa probati pantofii pe o suprafata moale: covor, mocheta, etc., pentru a preveni deteriorarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.

Shoes Vision SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare. Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie

comanda de 200 ron si ai TRANSPORT GRATUIT in orice localitate