Pantofi piele naturala fabricati manual in Romania. Modele deosebite dama si barbati - de o calitate superioara - comozi si rezistenti.

Termeni si Conditii

Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.ShoesVision.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt prezentate mai jos. Pentru a folosi magazinul online in cele mai bune conditii, recomandam citirea cu atentie a acestora cat si a termenilor din pagina de returnare a produselor. Magazinul online www.ShoesVIsion.ro este operat de S.C. SHOES VISION S.r.l., CUI RO38769622, cu sediul social in Sat Dudu, Comuna Chiajna ,Strada rezervelor nr 54, Jud Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/205/18.01.2019.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Shoesvision (shoesvision.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

PREZENTAREA PRODUSELOR
Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra sau dispozitivului, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate. Pozele prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ.

Echipa shoesvision.ro incearca prin pozele si descrierea produselor afisate pe site sa ofere o imagine cat mai aproape de realitate a acestora. Totusi, culorile pe care le vedeti dumneavoastra depind de calitatile si setarile de culoare ale monitorulului utilizat, dar si de modificarile suferite in timpul prelucrarilor software. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente aparute intre imaginea de pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului in sine. Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu fac obiectul returnarii sau garantiei acelui produs.

Mirosul produs de incaltaminte, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs si este datorat procesului de fabricare a produsului respective care de obicei dispare dupa 2-3 zile de la fabricare.

POLITICA DE PRETURI
Preturile afisate pe www.shoesvision.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs sau online cu card bancar.

Plasarea unei comenzi in magazinul nostru online implica automat si faptul ca ati citit si ati acceptat termenii contractului de cumparare (inclusiv termenii de returnare a produselor) intre noi , vanzatorul si dumneavoastra cumparatorul. SHOES VISION Srl ofera  GARANTIE COMERCIALA A PRODUSELOR cese acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.

Din momentul livrarii coletului, eventualele defecte constatate, se pot face in maxim 24 ore de la receptia produsului (pe e-mail suport@shoesvision.ro) Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit si toate documentele primite. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere pe care le puteti viziona aici. In cazul unei reclamatii va rugam frumos sa ne scrieti pe adresa suport@shoesvision.ro.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
Administratorul Shoesvision (shoesvision.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Shoesvision (shoesvision.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Va multumim ca faceti cumparaturi online intr-un mod responsabil si va dorim sa purtati cu placere produsele comandate.

comanda de 500 ron si ai TRANSPORT GRATUIT in orice localitate